Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, amelî fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Binalarda belli standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat Yangın Merdiveni Kapısı ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya illet vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Birçok firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki kötü, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara intikalini mâni olmak veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page